Im back yoo!

back on track

 

Sådär nu är den nya blogg på plats på en ny och fräsch bloggportal. Sen jag bloggade senast har jag hunnit fylla 16 år, shoppat en hel del, varit på en hel del tillställningar på bland annat valborg. Sen har jag gjort alla nationella prov och nu är dom äntligen klara, så nu kan jag slappna av.. Eller inte. Det är endast 14 skoldagar kvar nu och då blir det massa intensivt plugg och skriva klart de sista inlämningar och göra klart det sista redovisningarna. Men nu är jag ledig i fem dagar vilket är hur skönt som helst och jag ska bara ta det lugnt och försöka få gjort lite pluggande.

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga, förutom att jag har fett taggad på ett få börja blogga igen. Och nu skulle jag kunna säga att jag har typ all tid i världen om jag bara börjar med mina läxor i tid och tar vara på tiden jag har.. Men vi får se hur det blir det med. Något som jag är as taggad på om jag bara skulle babbla på är Köpehamn med klassen! Har redan gjort en lista på vad jag ska köpa, så hoppas att allt finns där – inga ledsna minner.

X – Linnéa